Online trainingen


Persoonlijke groei en spiritualiteit moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben we met een fantastisch team van Nederlandse en Belgische professionals Soulcamp ontwikkeld. Het is een platform boordevol online programma’s voor jouw persoonlijke ontwikkeling, die met zorg zijn samengesteld.


Waarom hiervoor kiezen?
   - de beste coaches, mentors en gidsen
   - Nederlandstalig
   - unieke online leerprogramma’s
   - werkboeken met opdrachten
   - je bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoe vaak je kijkt
   - laagdrempelig


Leven vanuit je Vrouwelijke Kracht, Herprogrammeer je bewustzijn met 7 Senses en Sterker worden waar het pijn doet zijn enkele programma’s die we hebben klaargezet voor jou. Bekijk ze hier.    

Soul Coaching


“Ik heb toch alles wat ik wil hebben, waarom voel ik dan nog steeds een leegte?” Herkenbaar? Heb je behoefte aan iemand die je begeleidt, je gidst en je terug op de rails zet? In één-op-één sessies gaan we kijken naar wat je écht wilt, wie je écht bent, en wat je nodig hebt om daar te geraken.Met een rugzak vol tools om jouw volle potentieel naar boven te laten komen, gaan we samen aan de slag. Je krijgt mijn volledige aanwezigheid, zonder vooroordeel. 


Mijn kracht ligt in het volledig kunnen opnemen van wie er voor me zit. Ik absorbeer en versterk als het ware jouw energie, kan dingen heel diep aanvoelen en ben in staat om de gelaagdheid te zien van wat er speelt.


Je wordt het beste door me geholpen als je zoekt naar iemand 


Daarbij komt m'n intens onderzoekende aard en hopen persoonlijke ervaring, zorgt  ervoor dat ik mensen 'helemaal' kan zien en daardoor richting kan geven en begeleiden naar wat echt belangrijk is en echt werkt in het leven. 


Tijdens het proces vertrouw ik voor 100 procent op m'n intuïtie en op de energie van het moment.
 Ik maak gebruik van de kracht van intentie, leven in een vraag, context-setting, humor, de kracht van mindset, je onderbewuste bewust maken, vrouwelijke kracht, dankbaarheid enz.Boek een sessie. 

Kaartleggen


Verlang je naar magie en communicatie met het goddelijke?

Kaartleggen is een fantastisch hulpmiddel om direct contact te maken met Spirit. Ik werk met Lenormand kaarten, orakel- en tarotkaarten. Het zijn boodschappers die toegang geven tot de onzichtbare wereld.


Op onze levensweg moeten we leren om op onze eigen innerlijke autoriteit te vertrouwen. En toch kunnen we allemaal wel eens raadgevingen, wijsheid en inzicht gebruiken. Alle antwoorden liggen in onszelf, alleen hebben we soms hulp nodig om ze te vinden. De kaarten zijn daarvoor een ideaal tool.


Ze activeren je eigen intuïtie en verbeelding, brengen je antwoorden en helpen je betere beslissingen te maken. Je krijgt het gevoel ondersteund te worden door iets groters dan jezelf en ontvangt hulp om je natuurlijke gave van intuïtief inzicht terug te vinden.


Boek een sessie. Of volg m'n alterego MissTique op Instagram.

Bloemencirkels


Hou je van bloemen, symboliek en bewustzijn? Zoek je een creatieve beleving met diepgang en tegelijk ook ontspanning? Allemaal ja? Fantastisch. Dan is een bloemencirkel vast iets voor jou.


Tijdens een bloemencirkel komen we in kleine groep samen om iets moois te maken met bloemen; soms een mandala, soms iets anders. Voor deze cirkel mag je je eigen bloemen meebrengen, aangevuld met bloemen uit mijn eigen tuin (afhankelijk van het seizoen) die je kan gebruiken. We werken met intenties of maken er een ritueel van, altijd in het juiste gezelschap. Wil je meer info? Whatsapp me of volg me op Instagram.


   

Vrouwencirkels


Regelmatig organiseer en begeleid ik vrouwencirkels. Kleine groepen van vrouwen die samenkomen om te delen in wijsheid en verbondenheid, thuis te komen bij elkaar, te genieten. Een sacred en magisch momentje om naar uit te kijken, om mekaar als zusters te ont-moeten en te inspireren.


Er wordt gepraat, gelachen, gemediteerd, gedanst en gezongen … het is een plaats waar je jezelf mag zijn, waar niet geoordeeld maar geluisterd wordt. Waar we ervaringen met elkaar delen en elkaar waar nodig ondersteunen. In een vrouwencirkel geeft iedereen ruimte aan de ander om te ‘zijn’. Omdat we niet altijd verlicht zijn, maar ook gewoon een persoontje met ups en downs, met onze eigen verhalen en wensen. Zo'n bijeenkomst biedt vrijheid en tegelijkertijd ook verbonden- en geborgenheid.


Om te weten wanneer er een vrouwencirkel plaatsvindt, volg je best de Facebook-pagina Vrouwencirkel Hasselt. Hier vind je alle praktische info.

Fotografie

Ken je de uitdrukking: 'To have more money than you know what to do with'? Wel, ik heb dat met foto's. Aangezien ik zowat de hele dag rondloop met een camera in m'n handen, en gepassioneerd ben door fotografie, maak ik veel foto's, héél veel foto's.


Ik hou ervan om schoonheid, vreugde en licht te vangen op beeld. Schoonheid is overal, je moet het gewoon zien.


Heb jij zin in of  nood aan een fotoshoot van jezelf, je product of je evenement? Contacteer me.


Om een idee en een gevoel te krijgen van mijn beelden, kijk in  de galerij.

Kaarsen

Iedereen verlicht. Daar ga ik voor. Letterlijk en figuurlijk. Noveenkaarsen zijn helemaal mijn ding. Niet de kaarsen die je in de kerkwinkel kan kopen, want ik ontwerp ze graag zelf.


Bij mij moet je zijn als je een noveenkaars wenst met een afbeelding van bloemen, buddha, godinnen, dromenvangers enz.


Ik maak regelmatig nieuwe ontwerpen met een flinke shot spiri en boho. Als je een creatief idee hebt dat je met mij wilt uitwerken: graag.

Wil je er bestellen? Nog beter.


In dit foto-album op mijn Facebookpagina kan je de verschillende ontwerpen bekijken. In afwachting van een eigen webshop, kan je ze  rechtstreeks via Whatsapp of Messenger bij mij bestellen. 

SHARING IS CARING

Af en toe stuur ik een nieuwsbrief met persoonlijke ontdekkingen, inzichten en

alles waar ik supernethousiast over ben: van persoonlijke ontwikkeling, nieuwe programma's, speciale events tot exclusieve cadeautjes, speciaal voor jou!

Ja, je mag deze nieuwsbrief ook cadeau doen aan je vriendinnen. Mocht je er toch TE geïnspireerd en gelukkig van worden, kan je je op elk moment uitschrijven.

Not Your Coach

Volg mij

Copyright © Alle rechten voorbehouden