ZIJ ZEGGENVROUWENCIRKELS

Martine H.


"Liesbeth weet als geen ander met haar gastvrijheid, haar vrouwelijke intuïtie, haar compassie, haar wijsheid  en haar creativiteit van elke vrouwencirkel een pareltje te maken. Elke cirkel is anders, met of zonder vooropgesteld thema, en elke keer is het voor mij als vrouw een beetje thuiskomen, mogen zijn wie we ik ben in een veilige, niet oordelende setting.

Ik ben telkens weer verbaasd door Liesbeth’s creatieve en speelse insteek en het sterke gevoel van verbondenheid dat in elke cirkel ontstaat dank zij de onvoorwaardelijke ruimte die ze creëert . Je wordt  er als vrouw herkend en erkend, in je kracht gezet, gewiegd en gedragen in een veilige omgeving te midden van gelijkgestemde vrouwen.

Dankjewel daarvoor!"

Inge V.


"De vrouwencirkel bij Liesbeth… omg. Ik heb van iedere seconde genoten.
Het voelt als op een podium staan terwijl er 20.000 mensen voor je staan te juichen en applaudisseren. Maar dan in complete stilte.
Het is het ontwennen van jezelf om in een nieuwe energie te stappen. Lichter, groter, magischer...
Dank."

KAARTLEGGEN

An V.


"Bedankt voor de boeiende sessie! Het was een leuke eerste kennismaking met de mystieke wereld van kaartlezers. Madame soleil en haar glazen bol vond ik als kind altijd eng, maar deze kaartlegging is heel toegankelijk, inspirerend en concreet. Op korte tijd hebben de Lenormand-kaarten me inzichten en vertrouwen gegeven over wat mij nu te doen staat om mijn toekomst in te gaan. ... Had ik geluk, was het toeval of gewoon bijgeloof? Maakt niet uit, de inzichten doen hun werk en vinden hun plaats. Je hebt het ook goed aangepakt door me meteen op mijn gemak te stellen, de kaarten duidelijk en breed te duiden en ervoor te zorgen dat ik goed in mijn energie bleef. Ik zou zeggen: ga ervoor, je bent er goed in, en let radiate your love en sweet energy!"

Greet R.


"Liesbeth bezit de bijzondere eigenschap je aan te voelen en je écht te zien.
Via gerichte vragen, én met de nodige zelfrelativering met humoristische toets, weet ze me in mijn kracht te zetten waarbij ik zelf tot inzichten kom en perspectieven ontdek die mijn dagelijks denkvermogen overstijgen. Ze reikt op een eigenzinnige en ongedwongen manier ankerpunten aan die me vandaag en morgen weer ondersteunen om verder te stappen. In haar vrouwencirkels leer ik gelijkgestemden kennen, put ik kracht uit hun verhalen en voel ik me gedragen. Het voelt als vederlicht thuiskomen."Lydia M.


"Mijn 'madame soleil' gehalte is niet zo hoog... dacht ik. Na jouw legging ben ik toch wel bekeerd. Het geeft duidelijke inzichten, positieve informatie en richting in mijn leven. Het is erg bruikbaar. Jouw positieve en enthousiaste aanpak vond ik heel geruststellend en tegelijk bemoedigend.”Anniek R.


"Boek, patat erop!!! 4 thema's op tafel gekomen waar ik 'onnodig' mijn kop over breek. Doordat ze voor me lagen kreeg ik er 'n duidelijke kijk op en verdween de chaos. ... Ik vond 't fantastisch. En de ultieme powerkaart op 't einde, getrokken uit het volledige aanbod, vatte de essentie samen!!! Ik meen het, Liesbeth... ik vroeg rust en ontspanning en je inkadering doet nu al zijn werk. Thank you very much."

Sammy H.


"Dankjewel Liesbeth voor de super sessie, je bent meer dan een 'madame soleil'. Ik kan het zeker aanbevelen aan Ieder van ons. You rock."