Scherven, bloemen en rituelen

Een ochtend baden in schoonheid

Anniek en ik maakten een combinatie van de dingen waar we beiden van genieten. Schoonheid, rituelen en natuur. We creëerden een 3uur durende ochtendbeleving met de potentie om onze levens op een diepgaande manier te raken.


We ontvangen jullie in te midden van een bloementuin, omringd door een zee van kleuren en geuren, om ons te verbinden met de essentie van onze natuur in en rond ons en de kracht van rituelen.


Je gaat naar huis met een zelfgemaakte Kintsugi vaas gevuld met jouw unieke bloemensamenstelling.


De Japanse kunstvorm Kintsugi verbindt scherven terug met elkaar. De breuklijnen worden met goud geaccentueerd. Gouden littekens als krachtlijnen. Vergulde scheuren als symbool van moed en veerkracht. Kintsugi helpt ons ons perfectionisme los te laten en de schoonheid van het onvolmaakte, het veranderlijke te omarmen.


Daarnaast heb je de gelegenheid bloemen te kiezen uit de overvloed die voor ons ligt. Deze bloemen zullen dienen als een symbool van wie we zijn, wie we zijn geweest en wie we willen worden. Elke bloem draagt een unieke boodschap en kracht in zich, die resoneert met jouw persoonlijke reis.

De echo van dit ritueel kan ver reiken. Het herinnert ons eraan dat we de mogelijkheid hebben om te bloeien, ondanks de uitdagingen die we hebben ervaren.


Van jouw creatie, de bloemen die jij gekozen hebt en jouw Kintsugi-vaas, wordt een professionele foto gemaakt als een herinnering aan jouw veerkracht, schoonheid en de mogelijkheid om je leven zelf vorm te geven.

Anniek en ik ontzorgen jou en dragen zorg voor jou tijdens deze intieme ervaring die je zal inspireren, ontroeren en transformeren. Jij hoeft je alleen te openen voor de magie van bloemen, de kracht van symboliek en de verdieping in verbinding met jezelf.

Praktische informatie

Scherven, bloemen en rituelen

€ 144

  • Zondag 17 september van 10u.- 12u.

  • Nog 8 plekjes beschikbaar

  • Kroonwinningstraat 80, Hasselt

  • Breng je eigen vaas gerust mee. Als je er geen hebt kan je er een van ons gebruiken.

  • Bijdrage: 144 EUR

  • Inschrijven via liesbeth@notyourcoach.com


Reserveer je plekje hier

Not Your Coach

Volg mij

Copyright © Alle rechten voorbehouden