Ik combineer mijn passie voor mystiek, spiritualiteit en nondualiteit met het praktische, het alledaagse. Modern mystic meets zen Buddhist meets housewife, zeg maar... Gedreven door bewustzijn ga ik als een diepzeeduiker te werk tot ik vind wat er dieper, in de kern ligt.
Ik zie jouw potentieel, en ik zie ook where you fuck up. Wanneer jij bereid bent om hiernaar te kijken vind je de weg wel naar mij.


Bert is mijn levenspartner en spirituele stok achter de deur. Bert is liefdevol. Bert is fel. Wat hij te zeggen heeft kan je ego mind wellicht niet aan. Je zal willen wegrennen. Met hem in zee gaan is een kwestie van echt alle vluchtwegen uit de kant te ruimen. Samen zijn we theorie en praktijk, yin en yang, vrouwelijke én mannelijke energie in balans. De Liesbert cocktail is er enkel voor de hardcore zoekers, voor zij die klaar zijn voor de grootste shift van hun leven.

WIE WAT WAAR

Ik ben. Wij zijn.Liesbeth Deckers

Bert Corsius

Soulhouse in Hasselt


This is where the magic happens. Achter deze, tot de verbeelding sprekende, deuren gebeurt het allemaal. Mijn praktijkruimte, of liever, mijn sacred space, ligt vlakbij het centrum van Hasselt, België.
Er is parkeerplaats voor de deur.
En oh ja: het ligt in de tuin. Doe dus best geen naaldhakken aan als je komt.


Bloemen


Gek van bloemen, dat ben ik ook. En symboliek. En taalgrapjes. Om mijn happy energy bij te tanken omring ik me liefst met 's werelds mooiste creaties.
M'n tuin staat er vol van, maar er is zeker nog ruimte voor meer bloemen. ;)


Kriebelt het en heb je zin in een ontmoeting?


Vrijblijvend, en geheel op jouw initiatief, nodig ik je uit contact op te nemen. In een eerste gesprek kijken we dan samen
welke aanpak het best bij je past.