Liesbert: creatie

31 augustus 2020


Wat is er nodig voor creatie? Heel simpel. Bert en ik leggen het uit in 4 stappen. Of waren het er vijf?
Alleszins: dit is hoe het werkt in ons leven. Misschien heb jij hier ook iets aan. Enjoy! En laat ons je bevindingen weten.

Mijn pad van verlichting

Juli 2020


In mijn jonge jaren kende ik -zacht uitgedrukt- verschillende periodes van instabiliteit, moeilijkheden en pijnlijke leermomenten. Toen ik dertig was overleed mijn moeder en belandde ik in een absoluut dieptepunt.  Troost en antwoorden vond ik in spiritualiteit. Na een heel parcours aan zelfontwikkeling, een eindeloze hoeveelheid workshops, opleidingen en boeken, belandde ik bij Creative Consciousness. Ik kon er niet meer omheen, het werd me snel duidelijk dat ik een leven aan het leiden was dat niet bij mijn kern paste. Heel rigoureus heb ik toen het roer helemaal omgegooid en voor mezelf gekozen. Het was een woelige periode. Ik ontmoette de onconventionele Bert; m'n partner, soulmate en überguru! Hij werd een belangrijke factor in de grote ommekeer van m'n leven. Een nieuwe wereld ging voor me open. Ik kwam thuis bij mezelf. Bert hielp me iedere keer weer om uit mijn conditionering te komen, ik leerde steeds meer af, vooral de dingen die me tegenhielden om écht te leven.

De ballast viel van mijn schouders en ik ging in rust en vertrouwen. Hierdoor kon ik veel meer 'in het moment' zijn met mensen, oog hebben voor schoonheid en veel authentieker verbinden met anderen. De ruis is weg. Er kwam magie in mijn leven. Het inzien dat je één bent met alles, je je eigen leven mag creëren en het zo mooi mag maken als je zelf wilt heeft alles veranderd.

Mijn nieuwe leven werd er een van practice wat you preach en vaarwel zeggen aan alles wat niet in lijn ligt met mijn essentie. Ik kwam in een soort van leegte terecht, ging met mezelf in quarantaine en bleef kort bij mezelf. Vanuit die leegte kies ik vandaag alleen nog maar voor die dingen en gedachten waar mijn hart blij van wordt. Zo creëer en ontvang ik wat écht bij me past.

De inzichten die ik op mijn levensweg heb opgedaan en het het geluk dat ik ervaar deel ik graag met anderen. De toegang tot geluk, overvloed, liefde en goddelijkheid ligt immers bij jezelf. Ik help je graag met het afleren van alles wat dat in de weg staat!

De oplossing van ieder probleem

16 mei 2019


Met dit driestappenplan kan je ieder probleem oplossen. Hoe moeilijk ook. Voilà, en zo heb je al geen coaching meer nodig.